Založ si blog

Pfizer/Biontech: Ľudia zaočkovaní sa nakazia skôr, ako nezaočkovaní.

     Štúdia Telavivskej univerzity odhalila, že jedna z variant juhoafrického koronavírusu nakazí skôr ľudí očkovaných vakcínou Pfizer, ako tých čo očkovaní niesú.

     Štúdia, ktorá zatiaľ nebola odborne recenzovaná naznačuje, že varianta vírusu B1.351 (juhoafrická varianta) bola nájdená u ľudí očkovaných vakcínou Pfizer osemkrát častejšie, ako u ľudí nezaočkovaných. A to v pomere 5,4% proti 0,7%.

     Ako oznámil profesor Adi Stern z Telavivskej univerzity, znamená to, že juhoafrický variant môže za istých podmienok prelomiť ochranu zaistenú vakcínou.

     Pokus sa uskutočnil na ľuďoch zaočkovaných vakcínou Pfizer, a ktorí boli následne nakazili vírusom. Počty boli potom porovnané z počtom ľudí nezaočkovaných, ale taktiež nakazených.

     Pomer nakazených bol prekvapujúci aj pre vedcov samotných, a mierne potešujúci je fakt, že tento variant sa zatiaľ nerozšíril vo veľkej miere.

     Záverom tejto štúdie je ale skutočnosť, že vakcína Pfizer neposkytuje rovnakú ochranu proti juhoafrickému variantu, tak ako proti variantom rozšíreným v Európe.

Zdroj:

https://fr.theepochtimes.com/variant-virus-pcc-affecte-davantage-personnes-vaccinees-celles-non-vaccinees-selon-etude-1716479.html?utm_source=facebook&utm_medium=sharedFromMember&fbclid=IwAR0–RRINLH1T4X6Fzt8o9wiz1cLiCuipcHsGhj3e2TzYuogbHwTlZxwcdo

Andrias Scheuchzeri, človek dnešných dní.

07.03.2023

Sčítanému človeku, sledujúc okolie v poslednej dobe, sa určite musí vybavovať opis bytosti z nášho pohľadu nízkej – mloka – ktorý sa objavil v klasickom diele Karla Čapka « Válka s mloky ». Tieto bytosti, ktoré sa vďaka svojej ekonomicke rentabilite pre « kapitalistov », príliš rozmožili, spôsobili zánik sveta v jeho pôvodnej podobe. Z úcty k [...]

Bieloruská opozícia zabíja policajtov…

29.09.2021

Aj takto by mohol znieť nadpis v článku z bulváru, keby sa jednalo o opačný prípad – teda, žeby bieloruskí policajti zastrelili nejakého opozičníka. Čo sa ale stalo naozaj… V utorok 28.9. bol počas akcie bieloruskej polície zameranej na preverovanie adries, kde by sa mohli nachádzať osoby konajúce protištátnu činnosť (opozičníci), zabitý [...]

Ako výsledok marazmu EU, a liberalizmu – hrozí Francúzsku občianska vojna?

27.04.2021

Na základe iniciatívy bývalého dôstojníka Jean-Pierre Fabre-Bernadaca, uverejnil francúzsky týždenník ValeursActuelles, otvorený list prezidentovi Macronovi, pod titulkou “Pre návrat cti našich činiteľov.” List, ktorý podpísala dvadsiatka generálov, stovka vyšších dôstojníkov a tisícka ďaľších vojakov a policajtov, vyzýva na návrat cti a povinnosti politikov. [...]

Čierny kašeľ / Pertussis /

Čierny kašeľ v Bratislavskom kraji: Hygienici evidujú 74 prípadov ochorenia

19.04.2024 12:21

Najvyššia vekovo špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine nularočných osôb.

Ján Mazák / Ján Gandžala /

Súdnu radu dočasne vedie jej podpredseda Ján Gandžala

19.04.2024 11:56

Termín voľby nového predsedu Súdnej rady SR zatiaľ neoznámili.

francúzsko, polícia

Vo Francúzsku zomrela školáčka na infarkt, útočník predtým pobodal jej spolužiačky

19.04.2024 11:55

Škola bola uzavretá po útoku muža s nožom na dvojicu školáčok.

Islamský štát, islamisti

Islamský štát zaútočil na provládnych bojovníkov v Sýrii, zabili 28 vojakov

19.04.2024 11:05, aktualizované: 12:03

Pri druhom útoku blízko Búkamálu pri hraniciach s Irakom zomrelo ďalších šesť sýrskych vojakov a dvaja boli unesení.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 15
Celková čítanosť: 42748x
Priemerná čítanosť článkov: 2850x

Autor blogu

Kategórie